Kysymys:
Kuinka laki takaa asianajajien todellisen piittaamattomuuden?
AYX.CLDR
2015-05-30 07:53:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka tuomioistuin ja julkinen takuu voivat jättää asianajajat huomiotta, kun heitä kehotetaan tekemään niin? Epäilen, että suullinen ohje riittää, kun tuomarit itse voivat olla puolueellisia. Mikä estää tai estää tällaisen potentiaalisen alitajuntaan suhtautumisen tai ennakkoluulojen?

Lähde: Richard A. Posner, How Judges Think (2008), s. 9 alkuun.

Rikosoikeudelliset syytetyt ovat epäedullisessa asemassa, jos tuomarin tai syyttäjän virheet voidaan antaa anteeksi tuomarin käskemällä tuomaristoa olemaan ottamatta niitä huomioon, sillä kelloa ei voida soittaa; tuomarit eivät voi sulkea pois sitä, mitä heidän ei olisi pitänyt kuulla harkitsemalla vastaajan syyllisyyttä.

[Kellon avaaminen] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Unring_the_bell) -käsite on hyvin tunnettu.
Palkin laskemisessa oli ihana [esimerkki] (https://loweringthebar.net/2011/11/man-who-stabbed-his-first-two-lawyers.html) tuomarilta, joka pyysi tuomareita jättämään huomiotta asiat, joita ei voida mitenkään unohdettu: "Toimenpiteessä, jonka pitäisi osoittautua lopullisesti rajoittavan käskyn voimaksi, tuomari Kurtz käski tuomareita jättämään - kuten mietinnössä sanottiin - jättämään huomiotta" rajoitukset, ... kynään liittyvän tapahtuman ja puolustuksen " asianajajan äkillinen poissaolo. " Bell vapautetaan, jatketaan. "
üks vastaus:
#1
+15
animuson
2015-05-30 08:12:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et voi taata tuomarien välinpitämättömyyttä, ja jotkut asianajajat saattavat käyttää strategiaa "kun se on sanottu, sitä ei voi sanomatta", koska he tietävät, että tuomaristo pitää sen edelleen mielessään, vaikka he Heitä on käsketty sivuuttamaan se. Mutta on olemassa tarkastuksia ja saldoja estääkseen huomautuksen vaikuttamasta lopulliseen päätökseen:

  • Tuomariston käsittely. Mahdollisuudet ovat, että kaikki tuomarit eivät pidä ajatus heidän mielessään. Tuomaristo saa mahdollisuuden neuvotella tapauksen esittämisen jälkeen, ja muilla neuvotteluhuoneen tuomareilla on erittäin helppo huomauttaa, että he jättävät huomiotta kyseisen tiedon eivätkä anna sen vaikuttaa lopulliseen päätökseen.

  • Mistrialin julistaminen. Mistrial on täysin tuomarin harkinnan mukaan, mutta yleensä mikä tahansa, joka vaikuttaa tuomariston kykyyn pysyä puolueettomana, voi johtaa mistrialin julistamiseen (esimerkiksi , jos asianajaja tarkoituksella tarkoitti jotain törkeää vaikuttamaan tuomaristoon, kun he tiesivät, että se peruutetaan, tuomari todennäköisesti julistaa hallintoaseman ilman paljon miettimistä). Kun mistrial on julistettu, tapausta lykätään ja valitaan upouusi tuomaristo, joka ei ole kuullut edellisiä huomautuksia - helpoin tapa poistaa se mielestään on olla käyttämättä mieltään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...