Kysymys:
Onko verkkosivustoilla laillisesti velvollisuus tarjota ei-Javascript-kirjautumissivu?
Jeroen
2015-06-01 21:27:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut pari kertaa nyt, että verkkosivustot ovat velvollisia tarjoamaan vaihtoehtoisen kirjautumissivun, kun niiden kirjautumislomake käyttää Javascriptiä. En kuitenkaan ole löytänyt paljon resursseja asiasta. (Google haluaa esitellä minulle verkkosivustoja, joissa keskustellaan oikeudellisista tiedoista, joilla sattuu olemaan sisäänkirjautumisominaisuus.)

Onko verkkosivustolla laillisia vaatimuksia, jotka koskevat vaihtoehtoista Javascript-kirjautumislomaketta? Olen kiinnostunut vastauksista ympäri maailmaa.

Pyydätkö lakia, joka mainitsee nimenomaisesti Java ja vaatii nimenomaisesti, että nonJava-kirjautumisnäyttö on käytettävissä?
@JamesKeuning Ei välttämättä riitä, että jokin laki, jonka seurauksena verkkosivusto joutuu tarjoamaan muun kuin javascript-vaihtoehdon, riittää. Minun on vaikea kuvitella lain mainitsevan itse JavaScriptiä.
Sinun tulisi joko määrittää lainkäyttöalue, _tai_ nimenomaisesti sanonut, että välität vastauksista satunnaisesta lainkäyttöalueesta tai mistä tahansa. Ei mitään ** määritellä ollenkaan ** on ehdottomasti huono, koska saat joka tapauksessa satunnaisia ​​vastauksia.
@Lohoris Fair -piste, muokkasi kysymystä.
Onko sinulla verkkosivustoja, joiden kanssa sinun on tehtävä kauppaa? Mahdollisesti hallituksen sivustoja lukuun ottamatta maita, joissa on yhdistymisvapaus, jos et halua käyttää tiettyä verkkosivustoa * mistä tahansa * syystä, jota sinun ei pitäisi laillisesti vaatia.
@WBT Etkö ole varma, miksi se on merkityksellistä. Voisitko tarkentaa?
Se ehdottaa, että vastaus on kieltävä ja herättää epäilyksiä siitä, voisiko vapaa hallitus * kohtuudella asettaa vaatimuksen erityisestä tekniikasta, jota käytetään tai ei käytetä hallituksen yläpuolella ja vapaaehtoisessa vuorovaikutuksessa, jolla ei ole suoraa merkitystä ihmiset, jotka ovat laillisesti suojattu syrjinnältä ja jotka eivät liity suojattuun tekniikkaan.
Kaksi vastused:
#1
+6
Flup
2015-06-01 22:17:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdistyneessä kuningaskunnassa Disability Discrimination Act 1995 sisältää säännöksiä, joiden uskotaan soveltavan verkkosivustoja, vaikka tiedän, ettei asiasta ole oikeuskäytäntö .

Jos verkkosivuston JavaScript-käyttö tekee siitä vammaisten käyttäjien saataville, se voi olla DDA: n vastainen. Ei kuitenkaan ole lakia, joka nimenomaisesti vaatisi verkkosivujen JavaScript-vapaita versioita.

#2
+4
Digital fire
2015-06-01 21:41:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdysvalloissa AFAIK: lla ei ole lakisääteistä vaatimusta tarjota vaihtoehto JavaScript-lomakkeelle.

UX-näkökulmasta katsottuna. Jos käytät suojauslaajennuksia, kuten NoScript. Sinun on sallittava sivuston käyttää JavaScriptiä ennen sisäänkirjautumista. Joten on parasta käyttää muita menetelmiä käyttäjän todentamiseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...