Kysymys:
Mikä on oikeudellisen neuvonnan antaminen?
Mark
2015-05-28 12:38:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämänkaltaisissa sivustoissa ihmiset ovat usein huolissaan siitä, että lakimiehet "antavat oikeudellista neuvontaa" tai "harjoittavat lakia ilman lisenssiä". Mikä tarkalleen on tällaista toimintaa? Olen erityisen kiinnostunut Yhdysvaltojen tilanteesta, koska siellä ovat StackExchange-palvelimet.

Aiheeseen liittyvä: http://meta.law.stackexchange.com/a/169/10
üks vastaus:
#1
+7
L235
2015-05-28 15:52:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu suuresti siitä, mihin lainkäyttöalueeseen tarkoitat. Tämä on yksi alueista, joilla se vaihtelee osavaltioittain. "Lakia harjoittavaa" ei yleensä määritellä patsaassa, mutta Wikipedian määritelmä määrittelee sen (korostus minun):

antaa oikeudellista neuvontaa asiakkaille, laatimalla asiakkaille oikeudellisia asiakirjoja ja edustamalla asiakkaita oikeudellisissa neuvotteluissa ja oikeudenkäynneissä, kuten oikeusjutuissa, ja sitä sovelletaan asianajajan, asianajajan, asianajajan tai siviilioikeudellisen notaarin ammattipalveluihin.

Wikipedia määrittelee oikeudellisen neuvonnan

ammatillisen tai virallisen lausunnon antamisesta lain sisällöstä tai menettelystä suhteessa tiettyyn tosiasiatilanne.

ja näyttää seuraavan lainvalvontamääräyksen (korosta minun):

Rikoslainsäädäntö ja "Luvattoman lain (UPL)" lakien täytäntöönpano on järjestetyn palkin ensisijainen menetelmä. Niinpä New Jerseyssä on laki, joka tekee luvattomasta lakitoiminnasta tietoisen osallistumisen " epäjärjestysrikkomukseen " ja " neljännen asteen rikokseen". sitoutua UPL: ään, jos (a) luodaan väärä käsitys asianajajasta; (b) saa hyötyä UPL: stä tai (c) aiheuttaa vahinkoa UPL: ltä.

Katso myös IANAL, jolla on joitakin tietoja Internetin käytöstä :

Oikeuskäytäntöstandardi sen suhteen, mitkä kommentit ylittävät rajan, on yleensä "lain soveltaminen tosiseikkoihin, jotka koskevat oikeudellista neuvontaa hakevaa henkilöä".Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...