Kysymys:
Pitääkö Thaimaassa eronnut tai alle 20-vuotias leski sui juris?
HDE 226868
2015-05-29 05:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Thaimaassa alaikäinen (joka ei ole saanut sui juris ) on alle 20-vuotias henkilö. tehty, jos henkilö on naimisissa - mitä voi tapahtua, kun molemmat osapuolet ovat yli 17-vuotiaita.

Oletetaan, että 18-vuotias henkilö menee naimisiin. Avioliitto voidaan irtisanoa avioeron tai toisen kumppanin kuoleman yhteydessä.

Jos irtisanominen tapahtuu ennen henkilön 20. syntymäpäivää, säilyvätkö he sui juris ?

Oletan, että joku naimisissa on ylittänyt sui juris -arvon "kynnyksen" eikä tule takaisin; mutta tämä on vain arvaus.
@TomAu Olen samaa mieltä: muuten se olisi täysin järjetöntä, koska olet ehkä allekirjoittanut sopimuksen ja silloin sinun ei sallita muuttaa sitä tai allekirjoittaa muita vastaavia sopimuksia. Mutta täysin hulluja lakeja on olemassa, joten syvästi valitettavasti tämä on erittäin pätevä kysymys.
üks vastaus:
#1
+5
Hijiri
2015-10-23 23:39:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heillä on edelleen sui juris avioliiton "avioeron" tai kuoleman jälkeen.

Alaikäisestä tulee oikeudenkäynti avioliiton solmimisen jälkeen (siviiliavioliitto Thaimaan siviili- ja kauppalain 1448 §: n mukaan). [Taide. 20] Sui juris -asemaa ei kumota avioero tai kuolema. Tätä sääntöä ei ole kirjoitettu säädöksissä, vaan sitä tulkitaan tällä tavalla.

Jos tuomioistuin kuitenkin katsoi, että avioliitto on mitätön (esim. Voimassa olevaa avioliittoa ei ollut olemassa samaa sukupuolta olevien avioliiton, moniavioisuuden, avioliitto jne.) ja puoliso on alle 20-vuotias, myös hänen oikeudenkäyntiasiansa mitätöidään.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...