Kysymys:
Ovatko Yhdysvaltain tuomarit aina vapaita puhumaan oikeudenkäynnistä?
Flup
2015-05-29 15:18:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Englannissa ja Walesissa asianajajilla on kielletty puhua kenellekään oikeudenkäynnistä tai heidän neuvotteluistaan ​​ edes oikeudenkäynnin päättymisen jälkeen. Sitä vastoin olen huomannut, että Yhdysvaltain juristit antavat usein lausuntoja lehdistölle tai kirjoittavat kirjoja kokemuksistaan. Iso-Britannia, vai onko heidän puheenvapautensa yleinen periaate?

Sisältyykö tähän [suuria tuomaristoja] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Grand_juries_in_the_United_States)?
Ei, vain tuomaristot aineellisissa kokeissa.
Myös Kanadassa.
üks vastaus:
#1
+9
David C. Rankin
2015-05-30 00:14:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Me kaikki näemme televisiossa, että tuomari neuvoo tuomareita, että oikeudenkäynnin aikana heidän ei tule puhua tapauksesta kenenkään kanssa, edes muiden tuomarien kanssa, elleivät kaikki tuomarit ole läsnä ja neuvottelevat. Toisin kuin Englannista, Yhdysvalloissa nämä rajoitukset haihtuvat tutkimuksen lopussa. Oikeudenkäynnin päätyttyä tuomioistuimella ei ole jatkuvaa valvontaa tuomarien suhteen, eikä se voisi asettaa pysyviä rajoituksia ilman sitä.

Perustuslaissa taataan ikäisensä tuomariston oikeudenkäynti. Yhdysvalloissa meillä on julkisia oikeudenkäyntejä kaikissa yleisissä siviiliasioissa ja rikosasioissa. (erityistuomioistuimet perustetaan käsittelemään tapauksia, joihin liittyy turvaluokiteltuja tietoja ja kansallista turvallisuutta koskevia kysymyksiä, ja tuomioistuimilla on mekanismeja liikesalaisuuksien jne. käsittelemiseksi sen varmistamiseksi, että tietoja ei esitetä tuomareille.) juristille voidaan altistua palveluksensa aikana juristeina, jotka vaativat kaikenlaista jatkuvaa rajoitusta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...