Kysymys:
Mikä lainkäyttöalue soveltuu alukseen?
kevin
2015-05-29 18:08:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkastellaan maassa A rekisteröityä lentokonetta. Maalla B sijaitsevan lentokoneen liikennöimällä lennolla se kuljettaa matkustajia maasta X maahan Y. Lentoreitti ylittää maan C ja kansainvälisen ilmatilan. Oletetaan, että mailla A, B, C, X ja Y on kaikilla erilaiset lailliset alkoholijuomat.

Mikä on laillisen juomisen ikä tällä lennolla? Koskeeko sama aluksia?

Kumpi tahansa on parempi?
Tokion yleissopimus saattaa olla kiinnostava, mutta en tiedä siitä tarpeeksi täydellisen vastauksen muodostamiseksi.
Lyhyt vastaus on, että jos sopimusta tai sopimusta ei sovelleta, sen maan laki, jonka yli paikka sijaitsee, ohjaa aikaa, jolloin kone on ylilennossa. Maan lait katsotaan yleensä ulottuvan ylöspäin niiden rajoista (ja alaspäin mineraalioikeuksien valvomiseksi jne.).
@DavidC.Rankin Post vastauksena?
related question on Avation SE: http://aviation.stackexchange.com/questions/12532/is-there-a-set-of-laws-which-govern-international-flights
üks vastaus:
#1
+5
David C. Rankin
2015-05-29 23:57:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt vastaus on, että jos matkustamista koskevaa sopimusta tai sopimusta ei ole, sen maan laki, jonka yläpuolella kone sijaitsee, säätelee lentokoneen ylilennon aikaa. Lainkäyttöalueen (maan tai valtion) lait katsotaan yleensä ulottuvan ylöspäin niiden rajoista (ja alaspäin mineraalioikeuksien valvomiseksi jne.).

tietty maa tai osavaltio vedota lainkäyttövaltaan.

Kuten ensimmäisessä virkkeessä mainitaan, mikään ei estä maita tekemästä sopimusta tai sopimusta, joka muuttaisi perusjärjestelmää mutta jättäisi sopimuksen tai yleissopimuksen Rajapidennyksen perusmallia sovellettaisiin.

Odotin, että tämä on oikein, mutta kaikki tutkimukset, jotka tein toivoen parantavansa vastaustasi viittauksilla, osoittavat, että rekisteröintimaan lakia sovelletaan.
Sinun on erotettava toisistaan ​​lait, jotka säätelevät, kuka on vastuussa ilma-aluksesta ja ilma-aluksen ongelmista, ja lait, jotka säätävät matkustajien henkilökohtaista lainkäyttövaltaa. Vaikka asetuksella rekisteröintimaa on vastuussa '' lentokoneista '' (näemme, että Malesian lento 370 -tutkinnassa), ilma-aluksen yleinen sijaintipaikka säätelee aluksella olevien henkilöiden lainkäyttövaltaa ja niihin sovellettavia lakeja milloin tahansa lennon aikana (lukuun ottamatta terrorismiin sovellettavia lakeja). Kaksi eri lakialaa kokonaan.
Tarkoittaako tämä sitä, että jos lento ylittää Saudi-Arabian, kaikkien lentokoneessa olevien naisten tulisi peittää verho (olettaen, että se on siellä pakollista)?
Lainsäädännössä on jotain, joka tunnetaan nimellä "oikeudellinen realismi", joka on alun perin sovitettu selitykseksi sille, miksi tuomareilla pitäisi olla enemmän harkintavaltaa tuomitsemisen yhteydessä, kun näennäisen triviaalina rikos sanelee elinkautisen "kolmen lakon ja sinun ulos" -kehyksen (tai Kuten). Weasle-sana sen varmistamiseksi, että tuomareilla on harkintavalta vakuuttaa "rangaistus sopii rikokseen". Sitä voidaan käyttää monilla alueilla, kuten täällä. Vaikka kaikkien naisten pitäisi olla teknisiä perusteluja Don Burkasin (sp?) Suhteen Saudi-Arabian suhteen, tilanteen oikeudellinen todellisuus tunnustaa, että "niin ei tapahdu".


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...