Kysymys:
Onko henkilöllisyytensä vakiinnuttavilla foorumin käyttäjillä enemmän oikeuksia suojaan herjausta vastaan?
Jason Aller
2015-05-29 22:10:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko käyttäjällä, joka sitoo läsnäolonsa identiteetin todellisen maailman identiteettiin, online-keskustelupalstalla tai sosiaalisessa verkostossa on enemmän avoimia turvautumismahdollisuuksia kuin käyttäjällä, joka käyttää salanimeä?

Onko toisella tavalla kysytty, onko mahdollista tehdä kunnianloukkausta nimettömältä salanimeltä?

sinulla on joko oikeus suojeluun tai et. En ole tietoinen suojan tasoista.
üks vastaus:
#1
+4
HDE 226868
2015-05-29 23:12:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eroa ei todellakaan ole.

Lainaus täältä,

Entä jos muutan henkilön nimeä?

Kunnianloukkausta koskevan vaatimuksen esittämistä varten kunnianloukkausta vaativan henkilön ei tarvitse mainita nimellä - kantajan on oltava vain kohtuullisesti tunnistettavissa. Joten jos häpäisette "hallituksen johtajaa, joka tekee kotinsa Pennsylvania Avenuelta 1600", se on silti kohtuullisesti tunnistettavissa presidentiksi. Se riippuu siitä, kuinka helppoa tunnistaa salanimeä käyttävä kantaja. Heillä ei ole enemmän turvautumista sinänsä - eikä heillä ole enemmän lain mukaista suojaa - mutta heidän voi olla vaikeampi voittaa asia. Ylhäältä päin, lausunto ei välttämättä aiheuta heille niin paljon haittaa kuin henkilö, joka käyttää heidän todellista nimeään

** Huomaa: ** Julkisen virkamiehen kunnian loukkaaminen on melkein mahdotonta paitsi törkeää valheellisuutta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...