Kysymys:
Voinko luopua lakisääteisistä oikeuksistani?
user175
2015-05-30 23:18:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen huomannut, että Steam on äskettäin lisännyt tämän tekstin vähän tarkistus- ja vahvistussivulle:

Klikkaamalla alla olevaa painiketta jatkaaksesi, hyväksyt, että Valve tarjoaa sinulle välittömän pääsyn digitaaliseen sisältöä heti, kun olet suorittanut ostoksesi odottamatta 14 päivän peruutusaikaa. Siksi luovut nimenomaisesti oikeuksestasi peruuttaa tämä osto.

Minulle tämä tarkoittaa "luopun EU: n minulle myöntämistä lakisääteisistä oikeuksista", joka minun tietoa ei voida tehdä. Joten onko tällä kappaleella laillista merkitystä EU: ssa (tiedän, että tämä käytäntö on yleistä valtioissa)?

Kiitos jo etukäteen!

Huomaa: Steam on äskettäin alkanut sallia hyvitykset 14 päivää viallisille tuotteille, joissa on muutama huomautus, riippumatta siitä, johtuuko tämä oikeudellisesta haastamisesta vai ei.

Vaikka tämä on todennäköisesti sattumaa, vain 2 päivää sitten [he muuttivat kokonaan] (http://gaming.stackexchange.com/a/221936/6938) palautusehtojaan, joten tämä kysymys ei enää koske: voit kysy vain, niin he hyvittävät sinulle (_joukko_ lempeitä ehtoja). En usko, että he lukevat täällä ja reagoivat, mutta…
üks vastaus:
#1
+17
animuson
2015-05-31 00:08:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eurooppalaisissa laeissa on digitaalisia tuotteita koskevia erityisosia. Seuraavat kaksi kohtaa ovat sinulle merkityksellisiä:

Ei-toivottujen tuotteiden palauttaminen:

Varoitus!
Huomaa, että et välttämättä käytä saamiasi tavaroita ennen kuin päätät peruuttaa ostoksen. Peruuttamisoikeus on olemassa, jotta voit tutkia tuotetta samalla tavalla kuin kaupassa, eikä antaa sinulle 14 päivän ilmaista käyttöä.

Huomaa myös, että tarkempia sääntöjä sovelletaan digitaalista sisältöä (esim. musiikin tai videoiden lataaminen tai suoratoisto).

Shopping-verkosta:

Digitaalinen sisältö

Erityisiä tietovaatimuksia sovelletaan, kun ostat digitaalista sisältöä verkosta, esim musiikkia tai videoita ladattaessa tai suoratoistettaessa. Ennen kuin teet ostoksen, sinulle on myös kerrottava, miten sisältö toimii asiaankuuluvan laitteiston / ohjelmiston kanssa (yhteentoimivuus), ja sen toiminnallisuudesta, mukaan lukien se, koskevatko sisällön käyttöä maantieteelliset rajoitukset ja sallitaanko yksityiset kopiot.

Nautit myös peruuttamisoikeudesta 14 päivän kuluessa digitaalisen online-sisällön sopimuksen tekemisestä. Kun kuitenkin aloitat sisällön lataamisen tai suoratoiston, et voi enää peruuttaa ostosta, jos kauppias on noudattanut velvoitteitaan. Elinkeinonharjoittajan on ensin hankittava nimenomainen suostumuksesi välittömään lataamiseen tai suoratoistoon ja sinun on nimenomaisesti tunnustettava, että menetät oikeuden peruuttaa, kun esitys on alkanut.

Joten kyllä, laki sallii nimenomaisesti luopumisen tästä oikeudesta ostaessasi digitaalisia tuotteita. Niin kauan kuin Steam on mainostanut tuotteen järjestelmävaatimuksia ja muita tärkeitä tietoja oikein, menetät oikeuden peruuttaa ostoksen heti, kun aloitat sen lataamisen järjestelmään.

Koskeeko tämä pelejä, jotka eivät sovi tarkoitukseen, toisin sanoen ne eivät myöskään toimi? Mutta kiitos erittäin perusteellisesta vastauksestasi!
Se on hankalampi alue, josta en ole varma. Jos se ei ole Steamin, vaan pelikehittäjän vika, Steam välittää sinut yleensä vain kehittäjän yhteydenottolomakkeelle vikailmoitusten tekemiseksi. Mutta he eivät ole pahoja, ja jos sinulla on todella ongelmia, on todennäköistä, että he poistavat pelin käytöstä tililtäsi ja antavat sinulle luottoa. Sinun täytyy todennäköisesti hypätä melko monien vanteiden läpi todistamaan, että se ei todellakaan toimi.
Olen havainnut tämän aikaisemmin, ja vasta heittämällä heille koko EU: n lakisääteiset oikeudet he antoivat minulle hyvityksen, mutta näyttää siltä, ​​että liian monet ihmiset tarttuivat tähän mieltymystensä vuoksi, joten tämä uusi kappale. He eivät todellakaan pidä hyvityksistä. Kiitos avustasi joka tapauksessa :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...