Kysymys:
Onko Pennsylvaniassa enemmän oikeudellista suojaa LLC: n muodostamisessa sen sijaan, että toimisit yksinyrittäjänä?
James Jenkins
2015-05-28 00:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teoriassa LLC (osakeyhtiö) tarjoaa suojan omistajalle, jos hänet haastetaan.

Haluan ostaa taloja ja vuokrata ne. Pelkään tulevaisuudessa vuokralaisten nostavan haasteen (ei erityistä huolta, mutta asun Yhdysvalloissa (United Sue of All).

Entä jos mitään, suurempi suoja on sillä, että LLC on talojen omistaja?

Omistan LLC: n, LLC omistaa talot ja kerää vuokran.

Kolme vastused:
#1
+6
Libra
2015-05-28 00:31:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LLC on oikeudellisesti erillinen taho henkilöstäsi. Pohjimmiltaan, jos LLC: täsi haastetaan ja menetät, voit menettää vain sen, mitä laitat LLC: hen. Henkilökohtaista omaisuuttasi ei ole koskematon.

Erittäin hienostunut kantaja voi yrittää kiertää tämän LLC: n ja sinun henkilökohtaisesti haasteen. (Olen tehnyt tämän itse.) Jos kuitenkin pidät huolta, että pidät LLC: n liiketoiminnan erillään henkilökohtaisesta liiketoiminnastasi (ei varojen sekoittamista, LLC: n käyttämistä laskujen maksamiseen, mutta vain palkkana), silloin laki vapauttaa sinut usein henkilökohtaisesta vastuusta LLC: n "toimista".

Syy, jonka varoitan "sekoittumisesta", on se, että jos teet tämän, voit menettää LLC: n suojan erillinen yksikkö ja tulee henkilökohtaisesti vastuussa LLC: n toiminnasta. Tätä kutsutaan "yrityksen verhon lävistämiseksi".

Jos sinulla on kodinvuokraustoimintoja useammassa kuin yhdessä osavaltiossa, kannattaa ehkä perustaa LLC jokaiselle osavaltiolle. Tämä johtuu siitä, että jotkut osavaltiot ovat vuokralaisia ​​ja toiset osavaltioita ystävällisempiä kuin toiset, mikä tarkoittaa, että haluat ehkä puolustaa itseäsi eri tavalla osavaltiossa verrattuna toiseen.

Tekninen termi henkilön (menestyksekkääseen) haastamiseen yrityksen tekemisestä on "yrityksen verhon lävistäminen".
@cpast: Lisäsi uuden kappaleen osoittaaksesi mielipiteesi.
#2
+2
feetwet
2015-05-28 00:54:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomaa lisäksi, että kyse ei ole vain LLC: n käytöstä vai ei, vaan myös siitä, missä LLC perustetaan. Esimerkiksi Delaware on erittäin suosittu koti LLC-yhtiöille, jotka omistavat ja toimivat muualla suhteellisen ainutlaatuisten suojausten, mukaan lukien poikkeukselliset luottamuksellisuussäännökset, vuoksi.

Savvy operaattorit asettavat LLC: n usein lisäämään lisäsuojaa, yleensä saamalla alkuperäisen omistajan sijoittamaan "holding-yhtiön" kautta, joka puolestaan ​​on yhden tai useamman "toimivan yrityksen" ainoa laillinen omistaja.

#3
+1
Shincke
2015-05-29 08:45:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä vastaus ei heijasta mitään tietoa Pennsylvanian laista. Useimmissa osavaltioissa yleissääntö on, että LLC: n velkoja ei saa ajaa suoraan LLC: n jäseniä. Toisin sanoen, edellyttäen, että noudatat asianmukaisia ​​yritysmuodollisuuksia, LLC: n isot kirjaimet ovat vastuun raja. Sama pätee yhtiöön, vaikka LLC: llä on lisäetuna se, että ne ovat sopimuksen olentoja, jotka eivät välttämättä vaadi kaikkia yrityksiä säätelevien lakien muodollisuuksia. Kuvaamassasi tilanteessa olen ensisijaisesti huolissani yritysmuodollisuuksien ylläpitämisestä. Jos teet niin, yritysmuodolla on merkittävä etu; jos et, se on pieni este.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...